Prima pagina     Oferte speciale     Produse noi     Cum comand     Cum montez     Retur produse     Contact
Cosul de cumparaturi este gol
 
Daca aveti intrebari apasati aici !


Produse
AUTOMATIZARI PORTI
ACCESORII AUTOMATIZARI
BARIERE RUTIERE
USI DE GARAJ
AUTOMATIZARI USI DE GARAJ
SISTEME SUPRAVEGHERE VIDEO
SISTEME DE SECURITATE
SISTEME GESTIONARE ACCES/PONTAJ
SISTEME DETECTIE SI AVERTIZARE INCENDII
INTERFOANE SI VIDEOINTERFOANE
PIESE SI ACCESORII ELECTRONICE
SISTEME MECANICE PORTI

Curs valutar
 
 
Euro EUR
Dolar SUA USD
CAD
GBP
 
Convertor valutar
 
Din:
In:
Suma:
Valoare:
 


Retur produse
 

Returnarea produselor

Orice produs cumparat de pe site-ul www.e-automatic.ro, poate fi returnat in termen de 10 zile de la data primirii. Conditia pentru care un produs sa poata fi returnat, este integritatea ambalajului si a produsului livrat (exceptie facand sigiliul pachetului).

In cazul in care produsele achizitionate nu corespund asteptarilor dumneavoastra, va vom restitui contravaloarea acestora.

Toate produsele oferite de e-automatic beneficiaza de garantie si sunt livrate in ambalajele originale.

Contravaloarea produselor va fi restituita integral, fara insa a calcula eventualele comisioane ce ar putea decurge din tranzactii bancare. Timpul estimat pentru returnarea contravalorii produselor este de 30 de zile, insa in cele mai multe cazuri, aceasta tranzactie se poate reduce la doar cateva zile.

Costurile de returnare intra in sarcina clientului. Produsul trebuie sa fie predat la sediul nostru din Strada Energiei,  Nr 1, Galati  telefon  0236-408148, 0751-116000. Pentru ca returnarea sa fie completa, este absolut necesara inapoierea produsului impreuna cu o copie a facturii fiscale. Pierderea documentelor va atrage intarzieri privind restituirea contravalorii produselor, pana la finalizarea situatiei.

Procedura de returnare a produselor se aplica in conditiile in care produsele returnate se afla in starea in care au fost livrate. Orice modificare a starii produselor (de natura hardware sau software) duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusa unor taxe administrative de readucere a produselor la starea in care au fost livrate. Cuantumul taxei administrative va fi comunicat catre dumneavoastra la receptionarea produselor modificate.

Scopul nostru este 100% satisfactie(comanda, livrare si suport tehnic). Daca sunteti nemultumit(a) de produsul cumparat (din orice motiv), va rugam sa trimiteti un email la office@e-automatic.ro in care sa explicati motivul nemultumirii si veti primi un numar de retur pe care trebuie sa-l folositi la returnarea produselor. Acest numar va fi folosit ulterior in orice comunicare legata de returnarea produselor. Promitem sa facem totul pentru a indeplini cerintele clientilor!

 

 

Cauta


Cele mai vandute
WINGO 2024 KIT
Pret: 2040 Ron
WINGO 3524 KIT
Pret: 2280 Ron
ROAD 400 KIT
Pret: 1620 Ron
shel kit
Pret: 948 Ron
WINGO 2024 KIT
Pret: 2040 Ron

LINK-uri utile
pc garage
alt pc garage
 
    Prima pagina     Cum comand     Retur produse     Cum montez     Contact